A fost aprobată procedura privind stimulentul de risc pentru personalul din primării și asistenții personali

Biroul Permanent Executiv (BPEx) al Sindicatului Național ”Forța Legii” a aprobat marți procedura de urmat pentru obținerea pe calea instanței a stimulentului de risc, aprobat prin Legea nr. 82/2020.

Stimulentul de risc de 2500 lei în Asistența Socială se acordă în cuantum de 2.500 lei brut, pe lună pe perioada celor două luni ale stării de urgenţă 16.03.2020 – 15.05.2020.

 Beneficiari în primării sunt personalul din domeniul asistenţei sociale şi comunitare, implicat direct în sprijinirea şi/sau îngrijirea persoanelor în vârstă, a copiilor, a persoanelor cu dizabilităţi şi a altor grupuri vulnerabile.

Stimulentul de risc acordat nu se cuprinde în baza lunară de calcul al contribuţiei de asigurări sociale, contribuţiei de asigurări sociale de sănătate și al contribuţiei asiguratorii pentru muncă.

Procedura privind stimulent de risc, pentru personalul din primării și asistenții personali, este atașată prezentului comunicat.

Pentru informații suplimentare, putem fi contactați la numerele de telefon: 0251 419 405 sau 0351 444 144.

Sindicatul Național ”Forța Legii” va acorda sprijin gratuit personalului îndreptățit, căruia nu i se vor acorda aceste drepturi bănești.

 
Stimulent de risc pentru personalul din primării și asistenții personali
Stimulent de risc pentru APARATUL DE SPECIALITATE AL PRIMARULUI
Stimulent de risc pentru ASISTENȚI PERSONALI / PROFESIONIȘTI

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*