AMP. Soluție definitivă: UN SALARIU ÎN PLUS PE AN

Asistenții Maternali Profesioniști pot fi compensați în bani pentru concediul de odihnă cuvenit şi neefectuat în perioada 2014 – 2016, poporţional cu numărul de zile cuvenite şi neefectuat.

FORȚA ASISTENȚEI SOCIALE
Asistenții maternali profesioniști pot primi ”al 13-lea” salariu

Este cert ! Activitatea prestată de AMP în perioada concediilor de odihnă pe care le efectuează împreună cu asistații lor, va fi compensată financiar, în mod corespunzător, 100%. Asta a decis Curtea de Apel Craiova în mod definitiv în Dosarul nr. 800/63/2018.

Președintele Sindicatului Administrației Publice ”Forța Legii”, Ringo Dămureanu, s-a întâlnit în cursul săptămâni trecute cu conducerile DGASPC-urilor Mehedinți și Caraș-Severin și cu reprezentanții celorlalte structuri sindicale la nivel de unitate, cu ocazia negocierilor pentru acorduri și contracte colective de muncă, precum și cu angajații DGASPC Brăila, membri de sindicat, la cererea acestora.

Toate categoriile de personal din DGASPC-uri și-au discutat problemele împreună cu conducerea Sindicatului nostru și au primit soluții.

Sindicatul Administrației Publice este o organizație de tradiție în apărarea drepturilor și promovarea intereselor funcționarilor publici și personalului contractual din Administrația publică, în general, și din Asistența socială și protecția copilului, în special, având o activitate susținută de peste 18 ani, personal calificat și un număr impresionant de cauze susținute pe rolul tuturor instanțelor, de ordinul miilor de procese, fiind considerată organizația cu cele mai răsunătoare succese în domeniu.

Forța Legii a venit cu vești bune pentru fiecare dintre categoriile de personal din Asistența Socială

Aceste proceduri sunt disponibile pentru toate persoanele interesate, care ne pot contacta pe Facebook, în privat, pe e-mail: fortalegii@yahoo.com sau, cel mai bine, telefonic, pe nr. 035144144 sau 0251419405

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*