Angajații din primăriile mehedințene sunt sprijiniți de Forța Legii

Lucrătorii din Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin, au avut marți o întâlnire cu reprezentanții Sindicatului Național „Forța Legii” (SNFL), la care a participat și președintele Sindicatului, domnul Ringo Dămureanu

Lucrătorii au împărtășit cu liderul SNFL principalele probleme cu care se confruntă în activitate, cerând introducerea în Legea salarizării a unei grile unice de salarizare, dar și egalizarea salariilor la nivelul ordonatorului de credite. Ei au cerut o mai bună reprezentare pentru cei din evidența persoanelor și asistența socială.

Președintele Ringo Dămureanu a vorbit despre dreptul și libertatea de asociere, dar și despre obligațiile cetățenești ce ne revin tuturor, inclusiv funcționarilor publici și lucrătorilor din serviciile publice locale și din asistența socială. Liderul SNFL a explicat de ce „Forța Legii” are cele mai bune rezultate în apărarea drepturilor și promovarea intereselor economice, sociale și profesionale ale membrilor săi și cum se explică în aceste condiții cea mai mică cotizație sindicală din România, de maxim 29 lei lunar, pentru membrii noștri de sindicat.

Lucrătorii au primit calendare cu „Forța Legii”, pixuri cu însemnele organizației din care fac parte, dar și tabele pentru obținerea unor avantaje, precum cardurile de reducere la combustibilii auto.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*