Aparitie editoriala 2014

                 Sindicatul Administratiei Publice „Forta Legii”, in colaborare cu Asociatia pentru Profesionalism si Transparenta in Administratie (APTA) au lansat recent publicatia „Vocea Sindicala„, cea mai noua aparitie pe piata media din Romania, intr-o perioada in care presa scrisa a fost inlocuita aproape total de cea electronica. Revista apare in format full-color, pe 16 pagini format mare – A3 si se distribuie gratuit membrilor de sindicat din administratia publica si serviciile publice.


                 Temele de referinta ale revistei se concentreaza pe drepturile lucratorilor in general, si ale celor din institutiile publice, in special. Cine poate fi membru, cum ne putem organiza, cursuri si seminarii pentru dezvoltarea abilitatilor sindicale, cercetarea disciplinara, recuperarea in justitie a unor drepturi, salarizarea in 2014, reprezentativitatea sau activitatile in justitie sunt doar o parte din temele de interes pentru membrii si viitorii membri de sindicat abordate in Vocea Sindicala.


                 Pentru orice solicitari in legatura cu primirea revistei sau cu temele abordate, va rugam sa contactati SAP Forta Legii la oricare dintre elementele de contact mentionate pe site.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*