Apel la Solomon

                Peste 1 an a trecut de cand Octavian Mateescu, jurist de profesie, director executiv al Politiei Locale Craiova, pe atunci politie comunitara, a dispus concedierea colectiva a personalului institutiei, trecand de-a valma peste prevederile legii.


                De o jumatate de an, dl. Mateescu primeste periodic din partea fostilor salariati cereri de executare a sentintelor definitive si irevocabile, care constituie titluri executorii, in vederea reintegrarii in functiile detinute, dupa ce Tribunalul Dolj si Curtea de Apel Craiova au constatat abuzurile crase savarsite sub comanda sefului institutiei si au dispus reintegrarea politistilor.


                Astfel, 9 politisti locali, cetateni ai Craiovei, stau de un an fara serviciu iar de opt luni sau mai putin, asteapta bunavointa „stapanului” politiei locale sa ii reintegreze, dar raspunsul acestuia intarzie nejustificat.


                Sindicatul Administratiei Publice Forta Legii a adresat miercuri o scrisoare Primarului municipiului Craiova, Antonie Solomon (foto), in calitatea sa de reprezentant al Statului roman la nivelul municipiului avand rolul de a asigura functionarea politiei locale, inaintandu-i in copie toate cererile de executare de bunavoie a sentintelor judecatoresti formulate catre directorul Octavian Mateescu, cerand primarului sa precizeze daca acesti cetateni mai au dreptul sa aiba incredere in actul de justitie sau in autoritatea, legalitatea si legitimitatea Politiei Locale Craiova, pe care cu onoare domnul Solomon le reprezinta.


In atasament, scrisoarea SAP Forta Legii catre domnul Antonie Solomon.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*