Boom!!! azi la TV

Astazi, la ora 21.00, la cel mai recent infiintat canal de televiziune, G-TV, debuteaza emisiunea FORTA LEGII, realizata de directorul general al acestui post, dl. Cosmin Gagiu, in colaborare cu SAP Forta Legii si Uniunea Forta Legii.


Jurnalistul Cosmin Gagiu, nascut in Plenita, jud.Dolj, are 32 de ani, este absolvent al Facultatii de Drept si al Facultatii de Teologie si este implicat in mass-media de zece ani de zile, timp in care a realizat reportaje, anchete jurnalistice ce au avut urmari importante. „In urma reportajelor facute pentru OTV, din intreaga tara, am fost profund impresionat de problemele oamenilor si am decis sa ma implic in rezolvarea lor”, a declarat tanarul jurnalist.


Canalul G-TV este satelitul canalului OTV, avand emisiuni in direct pe teme de interes public.


G-TV a introdus in grila de programe aprobata de Consiliul National al Audiovizualului aceasta emisiune, care se va difuza in fiecare zi de miercuri, intre orele 21.00 – 22.00, si va fi reluata a doua zi, in cadrul emisiunilor „Direct cu Gagiu”.


In emisiunea de debut se va vorbi de Sindicatul Administratiei Publice „Forta Legii”, la zece ani de la infiintare, despre trecut si despre prezentul sau, despre perspectivele imediate. Invitati in emisiunea de azi vor fi presedintele Sindicatului, Ringo Damureanu, unul dintre vetereanii organizatiei, dl. Nicolae Florescu – vicepresedinte al organizatiei, coordonatorul departamentelor Juridic si Comunicare – dna. Claudia Epure si liderul RAT Craiova, George Berceanu. Invitat special va fi presedintele Sindicatului Administratiei Publice Consilium, dl. Octavian Chelemen, vicepresedinte al Uniunii Forta Legii.


Invitam membrii de sindicat sa intervina in emisiune cu telefoane si sms-uri, iar pentru viitor sa propuna teme care vor fi dezbatute, legate de principalele probleme cu care se confrunta.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*