Concedii 2014 LA MUNTE SI TRATAMENT

Forta Legii a negociat pretul pentru concediile la munte – odihna si refacere pentru 2014, pentru membrii de sindicat


             Salariatii bugetari, privati si in anul 2014 de biletele de odihna subventionate de la buget, vor avea parte de oferte de exceptie negociate direct de organizatia proprie cu hotelierii.


             Guvernul nu a prevazut nici pentru anul 2014 in bugetul Casei Nationale de Pensii Publice (CNPP) sume din care sa subventioneze o parte semnificativa (50-75%) din pretul biletelor la munte si la mare pentru bugetari, ca in anii trecuti.


             In conditiile date, Biroul Executiv al Sindicatului Administratiei Publice „Forta Legii” a decis sa negocieze direct cu operatorii de turism de pe litoral oferte dedicate in exclusivitate membrilor de sindicat ai sindicatelor care fac parte din organizatia noastra sindicala.


             Ofertele speciale negociate se vor gasi in exclusivitate pe site-ul nostru www.fortalegii.ro, urmand ca fiecare membru de sindicat sa poata beneficia de aceste oferte in limita numarului locurilor disponibile pe fiecare serie, adresandu-se sindicatului din care face parte.


             Ofertele au fost negociate pornind de la pachete minimale, cu cazare, cu sau fara mic dejun, dupa caz, care sa poata asigura o flexibilitate mai mare si preturi de baza cat mai reduse, dat fiind ca nu mai exista subventii.


OFERTELE ACESTEI PERIOADE –   preturi pornind de la:


199 lei/pers./ 5 nopti cazare, OLANESTI, Hotel ***


281 lei/pers./ 6 nopti cazare, CACIULATA, Hotel **, cu mic dejun inclus


318 lei/pers./ 5 nopti cazare, OLANESTI, Hotel **, mic dejun plus tratament


349 lei/pers./ 6 nopti cazare, BAILE HERCULANE, P***. mic dejun


 


Ofertele sunt supuse unor termene si conditii – a se vedea atasat continutul integral al ofertelor.


IN CONTINUARE, OFERTELE NEGOCIATE CU OPERATORII DIN TURISM VA VOR FI FACUTE CUNOSCUTE IN CONTINUARE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI NOSTRU


CEREREA DE REZERVARE, pe care fiecare persoana interesata o adreseaza sindicatului, se gaseste la subsolul prezentului Comunicat, dupa lista de oferte


Doritorilor le stam la dispozitie si le uram, de pe acum, concedii placute!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*