Concedii 2015 LA MARE

Sindicatul Administratiei Publice Forta Legii a negociat cu operatorii de turism de pe litoral oferte dedicate in exclusivitate membrilor sindicatelor care fac parte din federatia sindicala Uniunea FORTA LEGII.

Toti membrii de sindicat, indiferent daca sunt bugetari sau nu, indiferent de nivelul salariilor, se vor putea bucura in anul 2015, impreuna cu familiile si prietenii lor, de ofertele speciale negociate de sindicat, pentru a-si petrece vacanta de vara la mare sau la munte, pentru odihna sau pentru refacerea capacitatii de munca.

Ofertele speciale negociate se vor gasi in exclusivitate pe site-ul nostru www.fortalegii.ro, in variantele actualizate.

Fiecare membru va putea beneficia de acestea in limita numarului locurilor disponibile pe serie, adresandu-se sindicatului din care face parte. Ofertele au fost negociate pornind de la pachete minimale, cu cazare, cu sau fara mic dejun, dupa caz, care sa poata asigura o flexibilitate mai mare si preturi de baza mai reduse, dat fiind ca statul nu mai acorda subventii pentru salariatii bugetari.

OFERTELE ACESTEI PERIOADE –   preturi pornind de la:

173 lei/pers./ 6 nopti cazare, NEPTUN, Hotel **

195 lei/pers./6 nopti cazare, NEPTUN, Hotel**

198 lei/pers./6 nopti cazare, NEPTUN, Hotel***

210 lei/pers./6 nopti cazare, EFORIE SUD, H**

270 lei/pers./6 nopti cazare, MAMAIA, H***, cu mic dejun bufet suedez

271 lei/pers.6 nopti, cazare, NEPTUN, H***

348 lei/pers.6 nopti, cazare, TECHIRGHIOL, H***, cu mic dejun

479 lei/pers./6 nopti cazare, OLIMP, H***, cu masa in cont

 

Ofertele sunt supuse unor termene si conditii – a se vedea atasat continutul integral.

IN CONTINUARE VOR FI NEGOCIATE SI ALTE OFERTE CU OPERATORII DIN TURISM DE PE LITORAL, DIN ALTE STATIUNI.

Acestea vor fi facute cunoscute prin intermediul site-ului nostru de indata ce discutiile vor fi finalizate

CEREREA DE REZERVARE, pe care fiecare persoana interesata o adreseaza sindicatului, se gaseste la subsolul prezentului Comunicat

FOARTE IMPORTANT: Salariatii care nu-si pot permite plata integrala a acestor servicii turistice pot accesa instrumente bancare cu plata in rate fara dobanda, de tip card de credit (cumparaturi), putandu-le achita in 6 sau mai multe rate lunare. Persoanele interesate in acest sens vor contacta consultantul nostru Luiza Stefanel

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*