De 1 Martie. Justitia i-a facut dreptate Simonei. Irevocabil

          Pe 1 Martie 2010 a fost concediata. Acum, in 2011, tot pe 1 Martie se reintegreaza in functia publica.


          Curtea de Apel Craiova a decis recent, in mod irevocabil, ca eliberarea din functia publica a liderului de sindicat Simona Nicoleta Grigorie, de la Primaria com. Tuglui, jud. Dolj, este netemeinca si nelegala, dispunand mentinerea sentintei pronuntate in acest sens de Tribunalul Dolj privind reintegrarea acesteia in functia publica, obligand autoritatile locale la plata de despagubiri.


         Doamna Grigorie, membru si lider SAP Forta Legii, s-a adresat printr-un memoriu organizatiei noastre, aratand ca la inceputul anului 2010, chiar de Ziua Martisorului, primarul social-democrat al comunei, Paulicå Neagoe, a eliberat-o din functia publica pe motive… „neimputabile”, cu semnatura unei alte reprezentante a sexului frumos, ca secretar al primariei.


          A acordat mandat expres Sindicatului in vederea anularii Dispozitiei primarului.


          Prin Sentinta nr. 1245 / 2010, Tribunalul Dolj a dispus anularea dispozitiei primarului comunei Tuglui, obligand primarul si consiliul local la reintegrarea colegei noastre in functia publica si la plata de despagubiri egale cu salariile indexate, majorate sau recalculate si cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat.


         Curtea de Apel Craiova, prin Decizia nr. 214 / 2011 pronuntata in sedinta publica din data de 18 ian. 2011, a mentinut ca temeinica si legala sentinta pronuntata in fond de Tribunalul Dolj.


          Pe 27 oct. anul trecut, primarul Neagoe din Tuglui a fost vazut si in Piata Victoriei din Capitala, la manifestatia impotriva regimului Boc-Basescu, purtand sapca sindicala, chiar cu inscriptia Confederatia MERIDIAN, din care face parte organizatia subalternei concediate.


           Dupa ce anul trecut i-a facut cadou concedierea, anul acesta, tot de Ziua Martisorului, primarul Neagoe ii va face cadou Simonei reintegrarea si plata salariilor pe un an.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*