De 16 ori… 16 – sarbatoarea noastra, a celor din Forta Legii !!!

           In urma cu 16 ani, prin Sentinta nr. 41 din 16 aug. 2000, pronuntata de Judecatoria Craiova, lua fiinta Sindicatul Administratiei Publice din judetul Dolj, care din anul 2007 a luat denumirea „Forta Legii”, dupa numele federatiei sindicale Uniunea Forta Legii.

            „Azi, 16 August 2016, se implinesc 16 ani de la infiintarea Sindicatului Administratiei Publice, organizatia pe care am fondat-o. Un moment important, pe care nu-l voi uita niciodata. M-am dedicat oamenilor, am fost permanent alaturi de ei, impreuna am gustat atat greutati, cat si succese. Suntem o echipa tanara si unita, care adora ceea ce face. Tuturor colegilor mei va multumesc pentru speranta voastra, pe care nu v-am inselat-o ! Nu pot sa dau numele celor care in toti acesti ani mi-au fost sprijin si adevarati parteneri, dar nici nu pot sa nu amintesc macar numele lui Nicolae Florescu, alaturi neintrerupt de la inceput, al lui Titi Noara, cu care am facut parteneriat multi ani, despre Tavi Chelemen, impreuna cu care acum 10 ani am fondat Uniunea sindicatelor Forta Legii, dar si despre extraordinara echipa de lucru formata în jurul colegei mele Claudia Epure, cu care lucrez de peste 10 ani… Voi toti mi-ati dat ocazia sa va cunosc greutatile si necazurile, sa va inteleg si sa va reprezint, iar asta a facut ca impreuna sa fim o adevarata si frumoasa mare familie. Ne place ceea ce facem si ne bucura ca va avem alaturi, din ce in ce mai multi si mai bine motivati. Din 2007, aceasta minunata stare de spirit poarta si un nume: FORTA LEGII. La multi ani, Forta Legii, la multi ani tuturor celor ce fac parte din aceasta mare familie !!!”, a declarat pentru site-ul nostru dl. Ringo Damureanu, presedintele SAP Forta Legii, fondatorul organizatiei.

            De 13 ani si jumatate, Sindicatul nostru functioneaza ca o organizatie profesionista de aparare a drepturilor lucratorilor membri de sindicat si de promovare a intereselor economice, sociale si profesionale ale acestora, avand aparatori proprii, angajati ai organizatiei, specializati in dreptul muncii si contencios administrativ. 
            O organizatie independenta care lupta zilnic pe toate fronturile impotriva abuzurilor savarsite de autoritati impotriva intereselor functionarilor publici si personalului contractual.

            

inf. Luiza Stefanel

consilier comunicare si organizare SAP Forta Legii

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*