Majorari salariale cu 100 lei si 25% pentru secretarii de comune si orase

Secretarii unitatilor administrativ-teritoriale vor fi sprijiniti de Forta Legii pentru a beneficia de majorari salariale cu 100 lei si 25%

 La cererea functionarilor publici cu atributii privind asistenta sociala, membri de sindicat, precum si a angajatilor contractuali cu astfel de atributii, organizatia noastra a initiat actiuni in justitie pentru a-i sprijini in a obtine majorarile salariale cu 100 lei, prev. de OUG nr. 70 / 2014 si, respectiv cu 25%, prev. de Legea nr. 293 / 2015.

 Procesele finalizate au fost castigate definitiv in toate cazurile in favoarea salariatilor reprezentati de noi.

 In alte situatii, in care impotriva unor astfel de acte administrative de stabilire a salariilor s-au formulat actiuni in contencios administrativ de catre Institutia prefectului, se formuleaza cereri de interventie in dosarele aflate pe rol.

 Secretarii de unitati administrativ-teritoriale au manifestat in ultima vreme un interes deosebit in obtinerea acestor drepturi, avand in vedere ca atributiile care le sunt conferite prin lege, respectiv fisa postului, le pot conferi dreptul de a beneficia de aceste majorari.

 Persoanele care detin aceste functii de conducere la nivelul unitatilor administrativ-teritoriale, interesate in obtinerea acestor drepturi, vor completa catre organizatia noastra un memoriu – imputernicire, conform modelului atasat.

Persoana de contact:

Nicoleta BALOIU, consilier juridic

tel. 0251419405, 0765360714

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*