Eveniment international la Bucuresti

      Comitetul Economic si Social European, in parteneriat cu Ministerul Culturii si Patrimoniului National, Confederatia Sindicala Nationala MERIDIAN si Televiziunea Romana, a organizat azi, 26 octombrie 2012, incepand cu ora 9.00,  conferinta cu tema: “Programul EUROPA CREATIVA – Contributia sectoarelor culturale si creative la cresterea durabila si inteligenta a UE”.


       La discutii au participat invitati din tara si strainatate, reprezentanti ai institutiilor europene (Comisia Europeana, Comitetul Economic si Social European, Comitetul Regiunilor), organizatii si asociatii europene de profil, institutii publice, precum si reprezentanti ai societatii civile organizate.


      La eveniment organizatia noastra a fost reprezentata de Presedintele Sindicatului Administratiei Publice „Forta Legii”, dl. Ringo DAMUREANU.


      Evenimentul de la Bucuresti s-a desfasurat in contextul dezbaterilor la nivel european pe tema Propunerii de Regulament privind instituirea Programului EUROPA CREATIVA, care va continua in perioada 2014-2020, cu sprijinul financiar acordat de Comisia Europeana pentru proiectele si initiativele propuse de sectoarele culturale si creative.


 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*