Legea cadru a salarizarii se modifica

Comisia bipartita care va propune modificarea legii salarizarii a avut astazi prima întalnire, la sediul Ministerului muncii.


Prevazuta de art. 42 din Legea-cadru privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice nr. 330 / 2009¸ Comisia a fost constituita prin Ordinul ministrului muncii, familiei si protectiei sociale nr. 1774 / 2009 si este alcatuita din specialisti ai ministerelor si reprezentantii desemnati ai confederatiilor sindicale reprezentative la nivel national.
Presedintele Uniunii Forta Legii, Ringo Damureanu, participa în aceasta comisie în calitate de membru, ca reprezentant al Confederatiei Sindicale Nationale Meridian, al carei Secretar confederal este.


În vederea unei reprezentari cât mai eficiente, solicitam membrilor de sindicat sa ne aduca la cunostiinta problemele generate de aplicarea legii, cu care se vor confrunta în viitorul apropiat si solutiile pe care le propun, în scopul sustinerii acestora în sedintele Comisiei, ce se vor desfasura în fiecare zi de marti si joi, pâna la data de 30 iunie 2010, data la care Comisia va publica un raport, pe baza caruia Guvernul va propune Parlamentului modificarea Legii-cadru a salarizarii.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*