Noi lideri in primariile din Olt si Dolj

Cristian Popescu, functionar public in primaria Bals este, de ieri-seara, noul lider al Grupei sindicale SAP Consilium din Primaria Bals, fiind ales prin vot secret de majoritatea absoluta a membrilor de sindicat, in urma unui mesaj puternic de sustinere pe care l-a dat membrilor grupei sindicale, carora le-a comunicat ca doreste sa le reprezinte cu cinste interesele si sa le apere drepturile, pentru a face sa functioneze organizatia in interesul membrilor.


Sedinta s-a desfasurat sub coordonarea presedintelui SAP Consilium, Octavian Chelemen si a secretarului general al sindicatului, Gh. Tudor, la sedinta participand in calitate de invitat presedintele Uniunii Sindicatelor Functionarilor Publici si Personalului Contractual Forta Legii, Ringo Damureanu.


Astazi, si grupele sindicale SAP Forta Legii din primariile Poiana Mare si Desa au desfasurat sedinte de alegeri, avand in vedere ca mandatul de 4 ani al liderilor lor a expirat recent. Sedintele vor fi conduse de dna. c.j. Claudia Epure, secretar general al Sindicatului. Liderul din Primaria Desa, dl. Aurel Gliga, a fost reales pentru urmatorii patru ani.


Reamintim ca liderul care a detinut ultimele doua mandate consecutive in Primaria comunei Poiana Mare, cea mai mare comuna din Romania, dl. Nicu Vintila, a fost ales primar al comunei, castigand alegerile locale din primul tur. Pentru urmatorii patru ani, doamna Ileana Popa va reprezenta interesele colegilor din Primaria Poiana Mare.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*