NU NE-AM OPRIT !!! Ne batem cu Statul, pentru a-l obliga sa plateasca VOUCHERELE DE VACANTA

Statul va plati bugetarilor VOUCHERELE DE VACANTA pe care guvernantii le-au promis


Cuantumul este de 6 salarii de baza minime brute pe tara, garantate in plata, anual, in total  16.500 lei, actualizati la data platii, plus dobanda legala este suma pe salariat aferenta acestei perioade


Salariatii bugetari reprezentati de Forta Legii solicita contravaloarea tichetelor / voucherelor de vacanta pentru perioada anilor 2013 – 2015. Nu ne-am oprit !  Pentru acest scop, mii de bugetari din toata tara ni s-au adresat in ultima vreme, ca organizatie reprezentativa, dupa succesele obtinute in justitie la Tribunalul Bucuresti si in alte instante din tara.


In vederea obligarii statului la plata voucherelor de vacanta, Forta Legii acorda sprijin gratuit in justitie pentru toti functionarii publici si salariatii contractuali interesati din sectorul bugetar, in special pentru Administratia publica, Asistenta sociala si serviciile publice deconcentrate.


Sentintele castigate in Bucuresti si in tara dau mari sperante salariatilor, iar instantele vor trebui sa pronunte o practica unitara la nivel national.


Forta Legii primeste zilnic cereri spre a intreprinde demersurile necesare in justitie, fiind pregatita sa solicite instantelor ca statul, prin institutiile publice angajatoare, sa fie obligat sa le acorde salariatilor bugetari despagubirile banesti echivalente cu contravaloarea tichetelor / voucherelor de vacanta neacordate.


„Recomandam tuturor persoanelor interesate sa ne contacteze, apoi sa urmeze o procedura standard, ce va fi indicata de noi, spre a putea efectua demersurile in instanta in numele acestora”, a explicat consilierul juridic Claudia Epure, Secretar General in cadrul Sindicatului Administratiei Publice Forta Legii. „Chiar si persoanele care nu sunt inscrise in organizatia noastra pot completa cererea de adeziune, care se va transmite catre Sindicat odata cu formularul completat„, a mai precizat Claudia Epure.


Persoana resursa:


inf. Luiza STEFANEL, consilier comunicare in cadrul SAP Forta Legii


tel. 0351444144, mobil 0766 717278

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*