Oferta destinata membrilor de sindicat

         Biroul Executiv al Sindicatului Administratiei Publice „Forta Legii” a purtat în ultima perioada discutii cu mai multe unitati bancare pentru a obtine oferte avantajoase dedicate membrilor nostri de sindicat care sa poata fi folosite la cumparaturile ocazionate de sarbatorile de iarna.


         Urmare discutiilor purtate, Millennium Bank a oferit membrilor de sindicat Forta Legii posibilitatea sa-si achizitioneze un card de credit, „de cumparaturi”, beneficiind de un Bonus de 50 Ron pentru fiecare persoana recomandata, iar fiecare persoana recomandata beneficiaza la randul sau de un Bonus de 50 Ron.


         Între avantajele cardului de credit oferit enumeram: comision ZERO la emitere, comision ZERO pentru administrare card în primul an, rate cu dobanda ZERO, pana la 55 zile fara dobanda, reduceri de pana la 30% în peste 300 locatii din tara, doar 3% rambursare minima lunara etc., fiecare membru de sindicat putand avea astfel o rezerva financiara permanenta.


         Membrii nostrii de sindicat care aleg sa îsi deschid un cont de salariu pana la 31 decembrie 2012 la Millennium Bank, primesc din partea bancii 200 Ron CADOU. Pentru deschiderea contului curent banca percepe comision ZERO, comision ZERO pentru administrare, reducerere dobanda 0,50% pentru creditul ipotecar si de nevoi personale, precum si alte facilitati prezentate în oferta destinata membrilor Forta Legii, atasata.


         Oferta membrilor de sindicat se gaseste pe site-ul nostru www.fortalegii.ro, urmand ca fiecare membru de sindicat sa poata beneficia de aceste oferte, adresandu-se persoanei de contact mentionata în oferta.


         Doritorilor le stam la dispozitie si le uram, de pe acum, Sarbatori Fericite!


Persoana de contact din partea SAP Forta Legii este doamna Claudia Epure, secretar general al organizatiei – http://www.fortalegii.ro/cv/02-claudia-epure.pdf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*