PRIMARII CU VISTIERIA GOALA

          O delegatie a Sindicatului din Administratia Publica Olt „CONSILIUM”, din care au facut parte dl. Octavian CHELEMEN – Presedinte si dl. Gheorghe TUDOR – Secretar General, a avut azi o intalnire oficiala cu Presedintele Consiliului Judetean Olt, dl. Paul STANESCU, la solicitarea membrilor de sindicat din primariile afiliate sindicatului, in care angajatii nu si-au primit salariile pe ultimele luni.

          Sindicatul a solicitat conducerii judetului sprijin pentru ca salariatii din primariile cu restante sa poata sa-si recupereze drepturile.

          In urma interventiei Sindicatului, conducerea judetului Olt a fost sensibilizata cu privire la problemele oamenilor, presedintele Paul Stanescu dand la sfarsitul discutiilor asigurari liderilor SAP Consilium ca le sprijina demersul si a dat asigurari ca pe 30 octombrie a.c. vor fi virati primii bani in conturile primariilor pentru acoperirea totala sau partiala a datoriilor.

 

          La randul sau, presedintele Uniunii Forta Legii, Ringo Damureanu, a avut azi o discutie pe aceeasi tema cu presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, in care au stabilit ca o prima evaluare a solicitarilor financiare ale primariilor din judetul Dolj pentru acoperirea restantelor salariale sa fie inaintata de Sindicat luni conducerii judetului Dolj, urmand, cel mai probabil, ca marti, 27 octombrie a.c., conducerea judetului Dolj sa primeasca pentru discutii pe tema mentionata o delegatie a SAP Forta Legii, din care vor face parte toti liderii din primariile cu restante salariale.

         

          In cursul saptamanii urmatoare vor mai avea loc, de asemenea, demersuri pe langa conducerea judetului Gorj, in care exista alte primarii care nu au achitat la termen salariile functionarilor publici si personalului contractual.

 

          Vom reveni cu informatii.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*