Proiect de grile de salarizare pentru 2011

In perioada 21-28 iulie 2010 a fost realizata extrapolarea rezultatelor obtinute in urma evaluarii posturilor din esantion pentru functiile din anexele Legii-cadru nr.330/2009.

Membrii Comisiei bipartite s-au intrunit luni, 2 august, la sediul Ministerului Muncii Familiei si Protectiei Sociale, pentru a li se prezenta rezultatele extrapolarii.

La intalnire a participat ca reprezentant al Confederatiei Sindicale Nationale MERIDIAN, dl. Ringo Damureanu, presedintele Uniunii Sindicatelor Functionarilor Publici si Personalului Contractual „Forta Legii”, membru titular in Comisia bipartita pentru analizarea si aplicarea Legii-Cadru nr. 330/2009, numit prin Ordinul MMFPS nr. 1774 / 2009.

Comisia si-ar putea incheia practic activitatea saptamana viitoare o data cu finalizarea propunerii de text pentru Legea-Cadru nr. 330 / 2009, care ar putea fi republicata intr-o forma noua, inclusiv anexele cuprinzand grilele de salarizare. Nu ratati site-ul nostru, numai aici veti putea gasi, in jurul datei de 10 august a.c., forma proiectului de lege a salarizarii pentru anul 2011 si anexele.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*