Simona – lider sindical concediat. Nea Goe – cel mai Primar din sat

Nicoleta Simona Grigorie, liderul SAP Forta Legii din Primaria comunei Tuglui, jud. Dolj, este victima razbunarii „stapanului” social-democrat al comunei, domnul Paulica Neagoe, care a decis, fara sa o priveasca in ochi, ca are o singura varianta in fata unei persoane care nu i se supune: concedierea!


Baiat sanatos, crescut la tara, cu origini si maniere sanatoase, Paulica a venit ieri cu „martisor” la liderul de sindicat din Primarie si, cel mai frumos martisor pe care a gasit el de cuvinta ca i-l poate oferi unei doamne distinse a fost… dispozitia de concediere!


Nu mica este mirarea sa constati ca „viza” de… „legalitate” i-a dat-o tocmai o reprezentanta a sexului slab, doamna Elena Radovici, secretar al comunei. Bravo ei! De asa functionari publici are nevoie tara, ca dumneavoastra, doamna Radovici!


Astazi insa, maestrul Nea Goe a devenit obiect de studiu pentru domnul Eugen Georgescu, prefectul judetului Dolj, dar si pentru domnul Szakal Andras, secretar de stat, presedintele Agentiei Nationale a Functionarilor Publici, care au fost chemati de sindicatul reprezentativ al functionarilor publici – SAP Forta Legii, sa intervina si sa-l potoleasca pe „atotputernic”, sa-i spuna ca a incalcat Statutul functionarilor publici si Legea Sindicatelor, si sa-si revina ca altfel.. Cremenalu’-l paste…


Tare neastamparat mai esti… nea Goe!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*